Yritysluotto

Yritysluottoja.fi-palvelu on tehty helpottamaan pienten ja keskisuurten yritysten yrittäjien arkea. Hyvästä yrityksen taloudenpidosta huolimatta ajoittainen vaihtelu kassavirrassa voi haitata yrityksen toimintaa. Syitä yritysluoton hakemiseen on monia: varastojen täydennys, yllättävät verot, pienemmät investoinnit ja uuden työntekijän palkkaus, vain muutamia mainitakseen.

Yritysluottoja.fi on luotettava kumppani auttamaan yrityksen tilapäisessä rahoituksessa. Myönnämme 3000 – 50 000 euron yrityslainoja 1 – 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelemme lainamme avoimesti, ja ne eivät koskaan sisällä yllättäviä lisäkuluja. Kullekin lainalle on kiinteä toimituspalkkio, eikä mitään muita piilokuluja. Yrityslainaasi lyhennät tasaerälyhennyksellä joka kuukausi, joten kaikki lainan kulut ovat ennakoitavissa ja yrityksen talouden suunnittelu on helpompaa.

Yritysluottoa haet nopeasti ja vaivattomasti turvallisesta verkkopalvelustamme. Yrityslainaa voi hakea yrityksen vastuuhenkilö, joka on hoitanut talousasiansa hyvin.